WINE RESTAURANT

...μερικά λόγια από τον chef Δημήτρη Νικόλη

Το Vinarte διατηρώντας το Ιταλικό ύφος ,παρουσιάζει παράλληλα την μεσογειακή κουζίνα προσθέτωντας έντονα την Ελληνική γαστρονομία, περιπλέκοντας είδη και γεύσεις Μεσογείου σε ένα ταξίδι γεύσεων νότιας Ιταλίας. Φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά όπως ραβιόλι γεμιστό με αστακό και καρπάτσιο μόσχου με σφαιρίδια μαύρης φθινοπωρινής τρούφας, ενώ κάτι που θα σας συναρπάσει είναι η ιδέα της Pinsa. Ένα προιόν από 3 διαφορετικά άλευρα (00, ρυζιού & σόγιας ) που δίνει στην μοναδικότητα της πίτσας να θυμίζει κάτι από παλιά.

Τέλος, ριζότο γλυκιάς κολοκύθας με προβολόνε και χειροποίητα γλυκά ημέρας όπως γαλακτομπούρεκο με μασκαρπόνε είναι κάποια από αυτά που αξίζει να δοκιμάσεις. Η ιδέα να χρησιμοποιηθούν ονόματα μικρών ψαροχωριών νοτίου Ιταλίας σε επιλεγμένα πιάτα προέκυψε από το χρώμα και την καθημερινή ενασχόληση κάθε χωριού που άρτια συνδυάζεται με την εικόνα κάθε πιάτου. Μια ιδέα που σας βάζει σε σκέψη να ταξιδέψετε μαζί μας.



Food Menu