Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΜΑΣ

Όλες οι φιάλες διατίθενται σε τιμές κάβας για να μπορειτε να απολαύσετε το αγαπημενο σας κρασί στο χώρο σας . Στο Vinarte μπορείτε να βρείτε προτάσεις για επαγγελματικό ή προσωπικό δώρο όπως πρωτότυπα καλάθια με κρασιά αποκλειστικής εισαγωγής από Tenuta Sant'Antonio, Verona, Italy & διάφορα αξεσουάρ κρασιού. Παράγγειλε τώρα το αγαπημένο σου κρασί από την κάβα του Vinarte σε τιμές προσφοράς! Δωρεάν μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες άνω των 50€

CELLAR & SHOP

...πάνω από 500 κορυφαίοι οίνοι by the glass

Στο Vinarte μπορεί κανείς να απολαύσει παραπάνω από 500 ετικέτες κρασιών by the glass, από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα με τη μέθοδο Coravine.

Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει αρμονικά το κρασί με finger food, ιταλική πίνσα, επιλεγμένα αλλαντικά και τυριά από Ελλάδα και Ιταλία.

H wine list by the glass του Vinarte , αλλάζει κάθε μήνα και περιλαμβάνει επιλογές απο αφρώδη, λευκά, ροζέ, κόκκινα κρασιά και επιδόρπιους οίνους.

Ξεχωριστές προτάσεις παραμένουν η μεγάλη ποικιλία αποσταγμάτων όπως παλαιωμένο τσίπουρο, grappa και amari από διάφορες περιοχές της Ιταλίας, κονιάκ και brandy, βιολογικοί οίνοι και signature cocktails με βάση το κρασί.

Σας περιμένουμε να επιλέξετε μαζί μας το κρασί που σας ταιριάζει. Ζητήστε από τον Οινοχόο μας να σας ξεναγήσει στο κελάρι μας.

Wine List By the Glass Cocktails

Μαραγκού 18, Γλυφάδα
+30 210.89.41.511
+30 6944.828.890
vinarteglyfada@gmail.com


Ώρες Λειτουργίας

Εστιάτοριο | Δευ.-Σάβ.: 12.00 -24.00, Κυρ.: 17.00-24.00
Bontà Mediterranea Delivery | Δευτ. - Σαβ. 12.00 - 24.00